Δρακόντιο ρίξιμο Χαρτιών

Μοιραστείτε
avatar
Witcher
Admin
Admin

Άντρας Τοξότης Τίγρης
Φήμη : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2010

Δρακόντιο ρίξιμο Χαρτιών

Δημοσίευση  Witcher Την / Το Δευ Ιουλ 06, 2015 8:17 pm1. Η καρδιά της ερώτησης
Η θέση αυτή είναι αυτή που αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της ερώτησης ή του προβλήματος σου, είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα.

2. Τι σταυρώνει την ερώτηση
Η κάρτα αυτή αντιπροσωπεύει τα εμπόδια που μπορεί να εκδηλωθούν από μόνα τους για να μπλοκάρουν αυτό που θες. Εδώ είναι που ο Δράκος σαν ανταγωνιστής σηκώνει το ισχυρό του κεφάλι. Η κάρτα αυτή θα σου δείξει το πρόβλημα στο να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Αναγνώρισε το! Κατανόησε το! Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις αυτό που η κάρτα σου δείχνει.

3. Το θεμέλιο
Γιατί αυτή η ερώτηση είναι παρόν στην ζωή σου. Αυτή η κάρτα ίσως αποδειχθεί πιο δύσκολο στο να την αποδεχθείς από την κάρτα 2. Ο περισσότερος κόσμος θέλει να ξέρει γιατί κάποια πράγματα συμβαίνουν (ή δεν συμβαίνουν) σε αυτούς στην ζωή τους, αλλά αποτυγχάνουν στο να κατανοήσουν ότι δεν είναι οι ίδιοι αυτοί που προκαλούν τέτοια εμπόδια. Η κάρτα αυτή θα μπορέσει να στο ξεκαθαρίσει.

4. Εξωτερικές επιρροές
Η 3η κάρτα δείχνει τις επιρροές αυτού που ρωτά (ή τα εμπόδια). Εδώ έχουμε όποιες εξωτερικές επιρροές μπορεί να επηρεάσουν την ερώτηση.

5. H ουρά της σκιάς
Εδώ, άγνωστα, γεγονότα που δεν βλέπονται και περικυκλώνουν την ερώτηση, γίνονται γνωστά (πιθανά για πρώτη φορά). Συνήθως είναι μια κάρτα που προκαλεί έκπληξη.

6. Οι ελπίδες σου
Τώρα μεταφερόμαστε στα φτερά του Δράκου. Το ένα φτερό (το Φτερό του Φωτός) ξεκινάει με τις πιο βαθιές ελπίδες που έχεις νιώσει σχετικά με την ερώτηση. Η κάρτα είναι απόλυτα ξεκάθαρη και ευθύς.

7. Οι φόβοι σου
Το άλλο φτερό του Δράκου (το Φτερό της Σκιάς). Ξεκινάει με τους φόβους σου σχετικά με την ερώτηση ή την κατάσταση. Η κάρτα 6 και 7 είναι τα συναισθήματα σου σχετικά με το ζήτημα, είτε είναι ρεαλιστικά είτε όχι ( στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι και στις δυο εκδοχές).

8. Το Φτερό του Φωτός
Η κάρτα αυτή αποκαλύπτει την καλύτερη πιθανή λύση από πλευράς ελπίδας που θα μπορούσε να λάβει η ερώτηση. Αν δεν το δεις εδώ, δεν πρόκειται να συμβεί.

9. Το Φτερό του Σκότους
Η κάρτα θα σου αποκαλύψει το χειρότερο πιθανό σενάριο ή λύση στο ερώτημα. Οι κάρτες 8 και 9 αποκαλύπτουν ένα φάσμα από αποτελέσματα που θα αποκαλυφθούν με τις υπόλοιπες κάρτες. Κάποιες φορές μπορεί να είναι μια κάρτα που μπορεί να ανακουφίσει. Ο μεγαλύτερος φόβος των ανθρώπων είναι το χειρότερο που μπορεί να τους συμβεί. Συνήθως η κάρτα αυτή δεν είναι τόσο άσχημη όσο ο κόσμος πιστεύει.

10. Το παρελθόν
Η κάρτα θα σου δείξει το παρελθόν που φέρει το ερώτημα και που θα μπορούσε να το επηρεάσει.

11. Το παρόν
Η κάρτα εδώ θα σου πει πως νιώθεις με το ερώτημα και πως λειτουργεί στην ζωή σου τώρα.

12 και 13. Το μέλλον
Εδώ έχουμε δυο κάρτες που φέρουν το πιο πιθανό αποτέλεσμα της ερώτησης. Αυτές οι κάρτες (που θεωρούνται τα Μάτια του Δράκου) ερμηνεύονται μαζί, δίνοντας εκ βαθέων λεπτομέρειες, εκ βαθέων ανάλυση σχετικά με το ερώτημα. Ορισμένες φορές το αποτέλεσμα εμφανίζεται να είναι κάπου ενδιάμεσα στο τι έχουν αποκαλύψει οι κάρτες των Φτερών.
avatar
Ophelia.
Συντονιστής
Συντονιστής

Θηλυκό Φήμη : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2011

Απ: Δρακόντιο ρίξιμο Χαρτιών

Δημοσίευση  Ophelia. Την / Το Τρι Μάης 08, 2018 3:23 pm

 
Φαίνεται πραγματικά υπέροχο το ρίξιμο,
αλλά θέλει μελέτη εκ βαθέων πιστεύω!

Θα το μελετήσω και θα γράψω τις εντυπώσεις μου άμεσα!

Ευχαριστούμε Witcher! flower  


_________________
* ●*. • ¸. ★ °:. *. • ○ ° ★☾  «Μηδενί συμφοράν ονειδίσης.
Κοινή γαρ η Τύχη και το μέλλον αόρατον».
~ Ισοκράτης.    .* ●*. • ¸. ★ °:. *. • ○ ° ★☾

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Δεκ 18, 2018 1:45 pm