Η Σατανική Βίβλος

Μοιραστείτε
avatar
Walpurgisnacht
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Θηλυκό Ταύρος Άλογο
Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2016

Η Σατανική Βίβλος

Δημοσίευση  Walpurgisnacht Την / Το Παρ Μαρ 04, 2016 12:55 am

Στις 30 Απριλίου 2016 (Walpurgisnacht) θα εορταστούν τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Εκκλησίας του Σατανά στην Αμερική.

Ο Anton Szandor LaVey ξεκίνησε τον Σατανισμό ως οργανωμένη θρησκεία το 1966. Στα μέσα της δεκαετίας του 1950 ίδρυσε το «Μαγικό Κύκλο». Η προσπάθεια αυτή σύντομα αύξησε τη δυναμική της, με αποτέλεσμα στις 30 Απριλίου 1966 να ανακηρύξει τη δημιουργία της Church of Satan (Εκκλησία του Σατανά). Λίγα χρόνια αργότερα, εξέδωσε τη Σατανική Βίβλο (1969) και με αυτήν οριοθέτησε τη σύγχρονη ενσάρκωση του οργανωμένου Σατανισμού, όπου ο αποκρυφισμός συναντά τον αθεϊστικό ουμανισμό!

Πλέον η σύγχρονη μορφή του νόμιμου Σατανισμού έχει μισό αιώνα ζωής, που σημαίνει ότι έχει σταθεροποιηθεί ως θρησκεία. Με αφορμή λοιπόν την γιορτή που σε δύο μήνες πλησιάζει είναι στιγμή και ευκαιρία να αποκτήσετε και να διαβάσετε την Βίβλο των Σατανιστών (The Satanic Bible).

Ας πούμε μερικά λόγια για αυτό το ξεχωριστό βιβλίο.

Η Σατανική Βίβλος (The Satanic Bible) περιέχει τη φιλοσοφία, τη θεωρεία και τις βασικές τελετές του Σατανισμού. Γράφτηκε το 1969 από τον Anton LaVey.

Είναι χωρισμένη σε τέσσερα κεφάλαια, είναι τα 4 Ευαγγέλια του Σατανισμού θα λέγαμε με λίγα λόγια: 1) Book of Satan, 2) Book of Lucifer, 3) Book of Belial, 4) Book of Leviathan.
Το καθένα από αυτά έχει αρκετές υποκατηγορίες.

Διαβάζοντας το υλικό θα καταλάβετε ότι ο Μοντέρνος Σατανισμος δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που προβάλλουν τα πράγματα τα ΜΜΕ. Θα μάθετε την φιλοσοφία και την γενική ιδεολογία αυτής της θρησκείας κι αν σας αρέσουν τα ξόρκια, τότε η Σατανική Βίβλος περιέχει τρία διαφορετικά ritual με λεπτομερή εξήγηση για το πώς να κάνετε το κάθε Ritual:

1. Για να προσελκύσουμε το πάθος, τον έρωτα, την αγάπη και την επαναφορά της σχέσης.
2. Για συμπόνια και βοήθεια του εαυτού μας ή άλλων προσώπων, οικονομική άνοδο και υγεία.
3. Για κατάρες, για εκδίκηση και απονομή δικαιοσύνης, για τιμωρία.

Άμεσα λοιπόν θα γίνετε μικροί μάγοι και θα γίνουν οι ευχές σας πραγματικότητα.

Αν θέλετε να αποκτήσετε την SATANIC BIBLE για συλλεκτικούς λόγους, θα την βρείτε είτε στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, είτε στα καταστήματα Public, είτε στο Amazon.

Επίσης, αν ψάξετε στο Google, είναι εύκολο να βρείτε την Αγγλική έκδοση The Satanic Bible ή την Γερμανική μετάφραση Die Satanische Bibel, σε ηλεκτρονική μορφή PDF.

Hail, Leviathan!

mafiozakis
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Άντρας Καρκίνος Χοίρος
Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2016

warring

Δημοσίευση  mafiozakis Την / Το Παρ Ιουλ 29, 2016 9:51 am

θα ήθελα άπλα να προειδοποιήσω ότι επειδή έχω ασχοληθεί σε μεγάλο βαθμό με την μαύρη μάγια αν πάρετε το βιβλιο μην επιχειρήσετε τίποτα αν δεν έχετε αρκετές γνώσεις. Twisted Evil

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Ιαν 22, 2019 4:32 am