Πρόσφατα Θέματα

» SRT (Spiritual Response Therapy)
Τρι Μάης 15, 2018 10:32 am από Silvi

» You're a WHITE WITCH
Πεμ Μάης 10, 2018 2:38 pm από alexandra519

» Καλώς σας βρήκα!
Πεμ Μάης 10, 2018 4:58 am από Ophelia.

» Αριθμολογία σχέσης και ταρώ
Πεμ Μάης 10, 2018 4:53 am από Ophelia.

» Προσωπική χρονιά
Πεμ Μάης 10, 2018 4:07 am από Silvi

» Τι τύπος Μάγου/ Μάγισσας είσαι;;;
Τετ Μάης 09, 2018 3:15 pm από Λίλιθ

» Δρακόντιο ρίξιμο Χαρτιών
Τρι Μάης 08, 2018 3:23 pm από Ophelia.

» Καλοως όρισα...
Κυρ Μάης 06, 2018 4:21 am από Ophelia.

» Άνθρωπος Σκιά.
Πεμ Μάης 03, 2018 2:25 pm από Ophelia.


Μεταλλική Μαγεία (Metal Magic)

Μοιραστείτε
avatar
Witcher
Admin
Admin

Άντρας Τοξότης Τίγρης
Φήμη : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2010

Μεταλλική Μαγεία (Metal Magic)

Δημοσίευση  Witcher Την / Το Παρ Δεκ 29, 2017 1:44 pm
Η Μεταλλική Μαγεία είναι μια από τις επιλογές που μπορεί να αποφασίσει ένας Πύρινος, όπως ειδικεύεται ένας Γήινος στους Λίθους και τους Κρυστάλλους.  Το είδος μαγείας αυτό ανήκει στο πεδίο του Στοιχείου της Φωτιάς. Για πολλούς αιώνες, σε αρκετές παραδόσεις, το ασήμι έχει θεωρηθεί μέταλλο αφιερωμένο στην Θεά, ενώ ο χρυσός είναι το αφιερωμένο μέταλλο προς τον Θεό. Αυτό εν μέρη έχει να κάνει με τα σεληνιακά και ηλιακά χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν. Τα υπόλοιπα μέταλλα αντιστοιχούν σε άλλους πλανήτες και Στοιχεία.

Το μέταλλο σαν υλικό περιέχει μαγικές ενέργειες. Όταν το φοράς επάνω σου ή το τοποθετείς στο σώμα σου, μπορεί να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο μοτίβο ενέργειας και να το εκδηλώσει. Ας πάρουμε για παράδειγμα ότι θέλουμε να κάνουμε ένα ξόρκι για να προσελκύσουμε χρήματα. Τοποθετώντας ένα κομμάτι χρυσού επάνω στο βωμό ή επάνω στο σώμα, δημιουργείται ένα συμπαντικό μοτίβο κατά το οποίο “το όμοιο προσελκύει το όμοιο”. Έτσι βοηθάει να τοποθετηθεί ο σκοπός του ξορκιού πιο ξεκάθαρα στο μυαλό του μάγου.

Ακολουθεί μια λίστα με τα βασικά μέταλλα και τις μαγικές τους ιδιότητες.
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν χρησιμοποιούμε με κανέναν απολύτως τρόπο (είτε κρατώντας, είτε τρώγοντας, είτε αγγίζοντας κτλ) μέταλλα όπως το Πλουτώνιο, το Θάλλιο ή ο Υδράργυρος.


-Αλουμίνιο: είναι το μέταλλο της Αορατότητας των μάγων. Αντανακλά εισερχόμενες ενέργειες και το κάνει κατάλληλο υλικό για την δημιουργία καθρεφτών. Σαν κόσμημα είναι κατάλληλο για μαγική προστασία. Κυβερνήτης είναι ο Ερμής και ο Αέρας. Λειτουργεί πολύ καλά σε θέματα επικοινωνίας, ταξιδιού και νοητικών δυνάμεων.

- Χαλκός: είναι κυρίως ένας αγωγός και γέφυρα από πολλές πλευρές. Είναι καλό υλικό για τη κατασκευή ραβδιού. Έχει την δύναμη να απομακρύνει την αρνητική ενέργεια. Κυβερνήτης του είναι το Νερό και η Αφροδίτη, καθώς και στους Οίκους των ζωδίων του Ταύρου και του Ζυγού. Αφιερωμένο στη Θεά και στην Oya (Όρισα των Ανέμων, του Κεραυνού και των βίαιων Καταιγίδων, του θανάτου και της Αναγέννησης) Λειτουργεί πολύ καλά σε ζητήματα τύχης, θεραπείας, έρωτα, χρημάτων και προστασίας. Προάγει τον έρωτα, την ομορφιά, την τέχνη, την ισορροπία, την αρμονία και την γαλήνη, την αποδοχή, την φιλία, την θηλυκότητα, την καλοσύνη και την ευγένεια, την απόλαυση, τον πλούτο, τις διαπραγματεύσεις και την μεταφορά της δύναμης. Είναι ένα από τα 7 Σεβάσμια Μέταλλα.

- Κασσίτερος: κυβερνήτης του είναι ο Δίας και ο Αέρας. Αντιστοιχεί στους Οίκους του Τοξότης και του Ιχθύς. Αυξάνει την καλοτυχία και προσελκύει τα χρήματα. Είναι ένα υλικό που μας υπενθυμίζει πως τα μέταλλα μπορούν να δημιουργηθούν και από Κρυστάλλους και ότι εμείς τα αντιλαμβανόμαστε έτσι λόγω των συγκυριών του κόσμου μας που τα διατηρούν “σκληρά και μεταλλικά”. Είναι πολύ καλό υλικό για να δημιουργείς σύμβολα. Προάγει τον πλούτο, την ευημερία στα επαγγελματικά, την επιτυχία σε νομικά ζητήματα, προσελκύει αυτό που επιθυμείς, την ενέργεια, την θεραπεία, την αναγέννηση, την αναζωογόνηση, το διαλογισμό, την χαλάρωση, την ανάπτυξη, την τιμή και την σοφία. Είναι ένα από τα 7 Σεβάσμια Μέταλλα.

- Σίδηρος: η καρδιά της Γης και του σύμπαντος επίσης. Είναι γήινο και εξωγήινο ταυτόχρονα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν εργαλείο γείωσης σε εργασίες τους στοιχείου της Γης αλλά ταυτόχρονα και σαν συμπαντικό εργαλείο. Είναι το μέταλλο των Πολεμιστών. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης και αντιστοιχεί στους Οίκους των ζωδίων του Σκορπιού και του Κριού. Προάγει την ενέργεια, την δύναμη της θέλησης, το θάρρος, την δύναμη, την ορμή, την αποφασιστικότητα, την νίκη σε ανταγωνισμό, την γείωση της ενέργειας, την προστασία, την αυτοάμυνα, την μαγική δύναμη, τις αντρικές τελετές γονιμότητας, τα νέα ξεκινήματα, την ταχύτητα, προστατεύει από τα φαντάσματα και τα πνεύματα, το αστρικό ταξίδι. Είναι ένα από τα 7 Σεβάσμια Μέταλλα.

- Κεχριμπάρι: είναι ένα φυσικά προερχόμενο κράμα από Ασήμι και Χρυσό.

- Τσίγκος: αλλιώς ο Ψευδάργυρος. Είναι το μέταλλο της μαγικής αποκάλυψης. Εμφανίζεται αθώο και συνηθισμένο στην υλική του κατάσταση, αλλά στα άλλα επίπεδα του κατέχει πανίσχυρες δυνάμεις μεταμόρφωσης. Το καλύτερο μέταλλο για εργασία με Ενεργειακή Μαγεία.

- Νικέλιο: ένα απίστευτο μέταλλο το οποίο εκτείνεται στις περισσότερες διαστάσεις και έχει πολλά επίπεδα ύπαρξης. Είναι απίστευτα πολύπλοκο και όταν προστεθεί σε κράμα, αυξάνει την πολυπλοκότητα της ένωσης και μόνο με την παρουσία του. Είναι κατάλληλο όταν χρειάζεσαι επιπλέον πληροφορίες ή όταν είναι απαραίτητη η ενέργεια. Ακόμα και όταν έχεις να επιλύσεις ένα πρόβλημα, με την προχωρημένη γνώση ή με την προσωπική πρόοδο.

- Μόλυβδος: Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος και αντιστοιχεί στους Οίκους του Αιγόκερου και  του Υδροχόου. Ο Κρόνος είναι ο Έλληνας θεός του Χρόνου,και σύμφωνα με το μύθο, η ψυχή μετά θάνατον ζυγίζεται σε ζυγαριά από Μόλυβδο, το μέταλλο του Κρόνου και που είναι συνδεδεμένο με την σοβαρή του φύση, κληρονομεί επίσης και το βάρος του Μόλυβδου. Προάγει την επαφή με τον Πνευματικό Κόσμο, βοηθάει στην υλική κατασκευή των σπιτιών και των επιχειρήσεων, αναπτύσσει τις επιχειρήσεις, παρέχει σταθερότητα, εξορίζει την αρνητικότητα, κατάλληλο για να διακόψεις κύκλους εθισμού, την προστασία, την προσωπική διατήρηση, την συγκέντρωση. Είναι ένα από τα 7 Σεβάσμια Μέταλλα.
Για το συγκεκριμένο μέταλλο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών. Έχει ιδιαίτερα τοξική φύση και δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με το δέρμα, να εισπνεύσεις την σκόνη ή να καταναλώσεις ότι έχει έρθει σε επαφή με Μόλυβδο. Μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο νευρικό σύστημα, το αναπαραγωγικό, τα κόκκαλα, την καρδιά και σε άλλα ζωτικά όργανα. Αν κατασκευάσεις τάλισμαν από αυτό το υλικό δεν θα πρέπει να έρθει σε επαφή με το δέρμα.

- Παλλάδιο: χρησιμοποιείται για την γενική αύξηση της γνώσης, της σοφίας, της αρχαίας γνώσης, των εργασιών μέσα στον Πνευματικό Κόσμο, την αύξηση των ψυχικών δυνάμεων και του ασφαλούς ταξιδιού.

- Χρυσός: είναι το μέταλλο του Θεού και κυβερνήτης του είναι ο  Ήλιος. Αντιστοιχεί στον Οίκο του Λέοντα και είναι Αρσενικό στη φύση. Χρησιμοποιείται σε τελετές/ξόρκια που αφορούν Ηλιακές Θεότητες, την αρσενική δύναμη, την εξουσία, την αυτοπεποίθηση, την δημιουργικότητα, τον οικονομικό πλούτο, τις επενδύσεις, την τύχη, την ελπίδα, την γήινη και μαγική δύναμη, την αρρενωπότητα, ενδυναμώνει την καρδιά, την κοινή λογική, θεραπεία της Αρθρίτιδας, την άνεση, την μακροζωία. Είναι ένα από τα 7 Σεβάσμια Μέταλλα.

- Ασήμι: το μέταλλο της Θεάς και κυβερνήτης του είναι η Σελήνη ή Λούνα όπως την αποκαλούν οι Αλχημιστές. Αντιστοιχεί στον Οίκο του Καρκίνου. Χρησιμοποιείται για ξόρκια/τελετές που αφορούν τις Σεληνιακές Θεότητες, την θηλυκή γονιμότητα, την θηλυκότητα, τον κύκλο της περιόδου, την ισορροπία των ορμονών, την μητρότητα, τα συναισθήματα, την συναισθηματική ισορροπία, την σεληνιακή μαγεία, την διαίσθηση, τον καθαρισμό, απομακρύνει την αρνητική ενέργεια, την προστασία, την γαλήνη, τις ψυχικές δυνάμεις και τις πνευματικές εργασίες. Είναι ένα από τα 7 Σεβάσμια Μέταλλα.

- Πλατίνα: χρησιμοποιείται για εργασίες που έχουν να κάνουν με την γενική ισορροπία ανάμεσα στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα, τον διαλογισμό, την ενόραση και την διόραση.

- Μπρούτζος: μέταλλο της Φωτιάς και του Ήλιου. Χρησιμοποιείται για εργασίες σχετικά με θεραπεία, χρήματα και προστασία.


_________________
Dinle kalp sesini

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Ιουλ 21, 2018 4:19 pm