Οι Βαθμοί στη Δρακόντεια Μαγεία

Μοιραστείτε
avatar
Witcher
Admin
Admin

Άντρας Τοξότης Τίγρης
Φήμη : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2010

Οι Βαθμοί στη Δρακόντεια Μαγεία

Δημοσίευση  Witcher Την / Το Παρ Ιαν 19, 2018 4:55 pm

Το ιεραρχικό σύστημα δεν είναι το ίδιο σε κάθε Δρακόντεια Φατρία. Οι ακόλουθοι Βαθμοί μπορεί να μεταφραστούν ή να μη μεταφραστούν σε άλλες παραδόσεις της Δρακόντειας Μαγείας.

- Νεόφυτος (Coepi)

Αυτός είναι ο πρώτος Βαθμός, στον οποίο έχεις ολοκληρώσει όλα τα μαθήματα και την εκπαίδευση της Φατρίας και έχεις πλέον αφιερωθεί στο μονοπάτι αυτό. Ο Νεόφυτος φοράει λευκή κορδέλα*, η οποία είναι έτσι γιατί αντιπροσωπεύει το Στοιχείο του Αέρα, και δείχνεις με αυτό ότι έχεις αποκτήσει την Γνώση. Το "Coepi" είναι μια ακόμα ονομασία που μπορεί να συναντήσεις για τον Βαθμό αυτό. Πολλές Φατρίες το άλλαξαν σε "Νεόφυτος" διότι ήταν δύσκολο στο να την προφέρουν, αλλά και επειδή η νέα λέξη ορίζει το νέο μονοπάτι και τα νέα ξεκινήματα.

- Μάγος (Magus)

Ο Βαθμός του Ιερέα ή της Ιέρειας, σε αντίστοιχες παγανιστικές Φατρίες. Είναι κοινή λέξη και για τα δύο φύλα. Σε αυτό το Βαθμό φοράς πλέον την κόκκινη κορδέλα, με την οποία δείχνεις ότι έχεις περάσει δια πυρός, δοκιμασίες και προκλήσεις, του πρώτου χρόνου. Θα πρέπει να είσαι ένας ενεργός πιστός της Δρακόντειας Μαγείας αυτό το διάστημα, πράμα που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να επικαλείς τους Δράκους στις τελετουργικές εργασίες σου και να εργάζεσαι μαζί τους. Η χρονιά σου ξεκινάει με το που θα αρχίσεις να μελετάς, δηλαδή ο προηγούμενος Βαθμός σε οδηγεί προς αυτόν τον Βαθμό. Μόλις τον αποκτήσεις, γίνεσαι επικεφαλής της Φατρίας μέσα στην παράδοση σου. Η εναλλακτική τους ονομασία ήταν "Sacerdotis", η οποία σημαίνει "Ιερείς". Η αλλαγή έγινε στο όνομα του Βαθμού διότι οι Δρακόντειοι Μάγοι δεν είναι Ιερείς. Αντίθετα είναι δάσκαλοι, μυστικιστές και θεραπευτές.

- Δάσκαλος (Magister)

Ο Βαθμός που δεν τον επιλέγουν οι περισσότεροι μάγοι, καθώς είναι ο Βαθμός του Δασκάλου. Όλοι οι Μάγοι δεν έχουν την ίδια ανάγκη να περάσουν την Γνώση των όσων έχουν μάθει. Για να μπορείς να διδάξεις στη Φατρία τα νέα μέλη, θα πρέπει απαραίτητα να έχεις το Βαθμό του Μάγου και να έχεις την άδεια από τον επικεφαλή της Φατρίας. Η κορδέλα πλέον έχει το μπλε του νερού, δείχνοντας τη ροή της Γνώσης από τον έναν στον άλλον. Η κορδέλα αυτή μπορεί να φορεθεί σε συνδυασμό με αυτή του Βαθμού στον οποίο βρίσκεσαι. Όπως επίσης και ο Βαθμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό, όπως Magus Magister (Κόκκινη και μπλε κορδέλα), Dominus Magister (Πράσινη και μπλε κορδέλα) & Majores Magister (Μαύρη και μπλε κορδέλα). Φυσικά, έχεις και την επιλογή να βάλεις τον Βαθμό δίπλα από το όνομα σου δλδ Albus Magister

- Κύριος (Dominus)

Μόλις επιτυχώς ολοκληρώσεις τα 5 χρόνια συνεχούς δράσης μέσα στην Δρακόντεια Μαγεία, θεωρείσαι πλέον ένας μάστερ μάγος στην Δρακόντεια Τέχνη. Σε αυτό το σημείο έχεις την επιλογή να δημιουργήσεις τη δική σου Φατρία και παράδοση. Η κορδέλα σου πλέον έχει πράσινο χρώμα της Γης, δείχνοντας έτσι έχεις αποδείξει τον εαυτό σου ότι είσαι σταθερός και αμετάβλητος.

- Γηραιός (Majores)

Ο τελευταίος Βαθμός που μπορείς να αποκτήσεις είναι αυτός του Γηραιού. Τον αποκτάς όταν έχεις πλέον περάσει 10 χρόνια συνεχούς ενεργούς δράσης. Δεν χρειάζεται να είσαι Δάσκαλος ή επικεφαλής της Φατρίας για να τον αποκτήσεις. Οι Δρακόντειοι τιμούν ιδιαίτερα αυτούς που έχουν φτάσει σε αυτό το Βαθμό, λόγω της αφοσίωσης τους και της μάθησης τους δίπλα στους Δράκους. Η κορδέλα σε αυτό το Βαθμό είναι μαύρη, για το Χάος και την ενέργεια των Δράκων.


_________________
Dinle kalp sesini

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Δεκ 18, 2018 1:04 pm