Ονειρικά Ξόρκια και Μαγεία

Μοιραστείτε
avatar
Witcher
Admin
Admin

Άντρας Τοξότης Τίγρης
Φήμη : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2010

Ονειρικά Ξόρκια και Μαγεία

Δημοσίευση  Witcher Την / Το Τρι Μαρ 13, 2018 10:22 am

"Είναι απλά ένα όνειρο"

Είναι μια έκφραση που ορισμένοι λένε, για να δηλώσουν ότι κάτι είναι εφήμερο, μη αληθινό και ανάξιο για τη προσοχή. Φυσικά όσοι εκφράζονται από την πρόταση αυτή, δεν είναι ούτε μάγοι ούτε αποκρυφιστές. Για τον Μάγο, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τα όνειρα. Είναι το διαβατήριο σου για τα μαγικά Πεδία και το εισιτήριο για τη δική σου δύναμη. Το γεγονός ότι τα όνειρα έρχονται εκ φύσεως από μόνα τους, δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια ικανότητα που δεν μπορεί να διδαχθεί και να ενισχυθεί. Από μαγικής πλευράς, τα όνειρα δεν είναι μια παθητική κατάσταση, αλλά είναι μια πρωταρχική δραστηριότητα της ψυχής. Δεν είναι κάτι που "μας συμβαίνει", είναι κάτι "που κάνουμε". Τα μαγικά ξόρκια σε ενθαρρύνουν ώστε συνειδητά να μπορέσεις να οδηγήσεις και να ελέγξεις τα όνειρα σου.

Τα όνειρα είναι πως συνήθως λαμβάνουμε επικοινωνία με τα άλλα Μαγικά Πεδία. Οι πνευματικές οντότητες και όχι μόνο, όπως οι άγγελοι προστάτες, τα οικεία πνεύματα, οι πρόγονοι προστάτες και αυτοί που έφυγαν από τη ζωή, επικοινωνούν μέσα από τα όνειρα. Μέσα από αυτά λαμβάνουμε τις απαντήσεις σε αυτά που υποβάλλουμε ως αίτημα. Τα όνειρα αναπληρώνουν την ψυχικής μα ικανότητα και ενδυναμώνουν την προσωπική μας μαγεία και δύναμη. Κατά τη διάρκεια του ονειρέματος, τα όρια ανάμεσα στην ψυχική γνώση και την συμβατική σοφία, στενεύουν ή ακόμα και εξαφανίζονται. Η ψυχική δεκτικότητα ενισχύεται. Χωρίς τα όνειρα, η ψυχική μας δύναμη μειώνεται ή ακόμα και περιορίζεται, και η ψυχική υγεία υποφέρει. Αποκοβόμαστε από την αναγκαία πνευματική συμβουλή και παρέμβαση.

"Νομίζω γι'αυτό όλοι είναι σαν παλαβοί. Δεν αντιμετωπίζουν τα υποσυνείδητα θέματα τους ενώ ονειρεύονται" - Φοίβη Χάλιγουελ

Όλοι ονειρεύονται. Ο μέσος άνθρωπος με αρκετό ύπνο, μπορεί να έχει τουλάχιστον πέντε όνειρα κάθε νύχτα. Το τελευταίο όνειρο, εκείνο που εκδηλώνεται στο ξεκίνημα της αφύπνισης είναι συνήθως το πιο πνευματικά και μαγικά σημαντικό. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι δεν έχουν όνειρα, και πόσο μάλλον μια σειρά από πέντε. Κάνουν λάθος εν μέρη. Ένα πολύ μικρό ποσοστό,ως απειροελάχιστο, δεν μπορεί να ονειρευτεί, αλλά είναι κοινό χαρακτηριστικό το να μην υπάρχει ανάμνηση των ονείρων. Δυστυχώς, ορισμένοι μπορούν να θυμηθούν μόνο τα δυσάρεστα όνειρα, που τους οδηγούν σε αρνητικές συνδέσεις και φόβο στο να κοιμηθούν.  Αυτός ο φόβος, τα τραύματα και το άγχος, μπορεί να οδηγήσει σε ονειρική καταστολή.

Η έλλειψη ή η αδυναμία να ονειρευτείς, μπορεί συχνά να προέρχεται από χρόνια έλλειψη ύπνου και ορισμένες φορές από φάρμακα (και ειρωνικά είναι φάρμακα που βοηθούν στον ύπνο).

Επειδή τα όνειρα είναι τόσο καίριας σημασίας στην μαγική διαδικασία, μια απόκρυφη επιστήμη έχει εξελιχθεί για να ελέγξει, να γαλουχήσει και να ενισχύσει το ονείρεμα. Αν θεωρείς πως δεν μπορείς να δεις όνειρα, υπάρχουν βότανα που μπορούν να τα ξετρυπώσουν από τις σκιές.  Μπορούν να δημιουργήσουν τα όνειρα που θες και επιθυμείς, να διδάξεις τον εαυτό σου να ανακαλεί τα όνειρα, και να δεχτείς επισκέψεις από τα επιθυμητά πρόσωπα και πνεύματα εξίσου. Μπορείς να ελέγξεις τους εφιάλτες και να τους κατανοήσεις, έτσι ώστε να μην σε βασανίζουν.

Τα όνειρα εξυπηρετούν ως γέφυρα ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον Ονειρόκοσμο, προσφέροντας πληροφορίες για να βοηθήσουν  κατά τις ώρες της αφύπνισης, για να βελτιώσεις τη ζωή και να παρέχει προστασία. Τα όνειρα δεν μπορείς να τα παίρνεις πάντα κυριολεκτικά. Είναι ρευστά, παραισθητικά, γεμάτα κρυφούς κώδικες, προσωπική γλώσσα και εσωτερικές φάρσες. Μπορούν να γίνουν συντριπτικά ευδιάθετα, χαρούμενα και εκστατικά. Υπάρχουν και αυτοί στους οποίους οι πιο υπερβατικές σεξουαλικές, πνευματικές, δημιουργικές και μαγικές εμπειρίες μπορεί να εκδηλωθούν στα όνειρα. Για παράδειγμα, μπορεί στο όνειρο να μπορείς να παίζεις άψογα ένα όργανο ή να τραγουδάς, ικανότητες που στην πραγματικότητα δεν μπορείς να αναπαράγεις.  

Μπορούν να είναι και πηγή για τρόμο. Πολλά άσχημα πράματα μπορούν να συμβούν στα όνειρα, οι χειρότεροι εφιάλτες και οι βαθύτεροι φόβοι πραγματοποιούνται. Καταπιεσμένες αναμνήσεις από το υποσυνείδητο μπορεί να ανασυρθούν ή είναι απλά όνειρα; Αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να γίνουν εχθροί ή να βγάλουμε μια συμπεριφορά που στο ξύπνιο μας μπορεί να μην εκδηλώναμε ποτέ.

Σύμφωνα με την γενική παγκόσμια μεταφυσική γνώση, τα όνειρα μπορεί να είναι προάγγελοι ή οιωνοί. Ωστόσο, πολύ σπάνια (αν ποτέ), μπορεί να έρθουν ως μηνύματα αναπόφευκτης καταδίκης. Κάποιες φορές μπορεί να φέρουν και μηνύματα προστασίας, προειδοποιήσεις από τους προγόνους παρατηρητές και τα πνεύματα οδηγούς, τα οποία θα πρέπει να ερμηνευτούν με σκοπό να αποφευχθεί κάποιος κίνδυνος ή καταστροφή. Από αυτή τη πλευρά, ένα άσχημο όνειρο είναι καλοδεχούμενο. Στοιχεία μέσα στα όνειρα συχνά δείχνουν τη καλύτερη σου προσπάθεια να διορθώσεις ή να προλάβεις μια δυσάρεστη κατάσταση. Οι εφιάλτες χτυπάνε το καμπανάκι για κάποια ανισορροπία ή κάποια άλλη πιθανή επικίνδυνη κατάσταση, πάσης κλίμακος. Μέσα στους εφιάλτες συνήθως είναι ενσωματωμένα στοιχεία για την αποτροπή ή να θεραπεύσεις μια καταστροφή, αντί να υποταχθείς στο αναπόφευκτο.


_________________
Dinle kalp sesini

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 16, 2018 4:34 pm