Aπόψε έχουμε Μπλε Φεγγάρι! ☽

Μοιραστείτε
avatar
Ophelia.
Συντονιστής
Συντονιστής

Θηλυκό Φήμη : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2011

Aπόψε έχουμε Μπλε Φεγγάρι! ☽

Δημοσίευση  Ophelia. Την / Το Σαβ Μαρ 31, 2018 4:14 pm

☽ ☾
Απόψε έχουμε μπλε φεγγάρι. Το μπλε φεγγάρι συμβαίνει όταν υπάρχουν 2 ολόκληρα φεγγάρια μέσα στον ίδιο μήνα, αυτή είναι η δεύτερη πανσέληνος του Μαρτίου. Το όνομα μπλε φεγγάρι προέρχεται από μια αρχαία λέξη που είναι "Belewe" που σημαίνει να προδώσεις ώστε το μπλε φεγγάρι να σημαίνει κυριολεκτικά ο προδότης του φεγγαριού. Οι μηνιαίες φάσεις της Σελήνης ήταν το κάθε όνομα, αυτό βοήθησε τους αγρότες να προετοιμαστούν για διάφορα είδη καιρού και αμειψισποράς, έτσι η επιπλέον πανσέληνος μέσα σε ένα μήνα θα μπέρδευε συχνά τους ανθρώπους που του δίνουν το όνομα του "Προδότη Φεγγαριού" .

Η Πανσέληνος είναι στο σημάδι του Ζυγού. Αυτή τη φορά είναι δυνατό να ακολουθήσουμε τις καρδιές μας για να δημιουργήσουμε νέες οδούς. Υπάρχει μια ταυτόχρονη πτώση και αναδύεται καθώς ανοίγει το έδαφος στα οράματά μας. Μερικές βαθιές μεταμορφώσεις συμβαίνουν τώρα, οπότε πρέπει να προχωρήσουμε με τις αλλαγές, να επιτρέψουμε αυτό που θέλει να βγει, και να εμπιστευτούμε την εσωτερική μας γνώση και καθοδήγηση. Αυτή είναι μια τυχερή στιγμή γι ' αυτό πήγαινε και απελευθέρωσε όνειρα και βαθύτερες επιθυμίες.

Ο ενθουσιασμός, ο ιδεαλισμός και η δημιουργικότητα σας θα μπορούσαν να είναι σε υψηλό επίπεδο. Θα μπορούσατε να έχετε νέες ιδέες. Θα μπορούσατε να έχετε ξαφνικές ιδέες. Μπορείτε να κινηθείτε από την κατάρρευση στην ανακάλυψη. Βιώνετε μια μεταμόρφωση στη συνείδηση. Ο Ζυγός είναι μια εποχή ισορροπίας και δικαιοσύνης, μια εποχή για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, κάθε σκληρή δουλειά που θα γίνει θα πληρώσει μεγάλες ανταμοιβές. Συμβαίνουν τόσα πολλά σ ' αυτό το Φεγγάρι. Είναι σαν να είμαστε όλοι στην άκρη από κάτι τόσο μεγάλο και πρέπει να πάρουμε την απόφαση να πάρουμε το μονοπάτι που πήραμε πάντα, ή να μπούμε στην περιοχή των νέων δυνατοτήτων.

Μερικές φορές η ανάπτυξή μας μπορεί να είναι περίεργη και παράξενη όταν δεν είμαστε πλέον σε επαφή με το παρελθόν μας. Αλλά πραγματικά, ο παλιός τρόπος ζωής δεν δουλεύει πια για μας. Βιώνουμε νέες πτυχές του εαυτού σου και της ζωής μας. Θα γεννήσετε τον νέο σας εαυτό, και το να αναγεννηθείς είναι οδυνηρό. Αυτή είναι πραγματική δουλειά. Αυτό είναι πραγματική ανάπτυξη. Υπάρχουν τόσα πολλά να γιορτάσουμε.

Μας ενθαρρύνουν να ελευθερωθούμε από τις αλυσίδες που μας δεσμεύουν.
Αφήστε αυτό που δεν εξυπηρετεί πλέον τις συναισθηματικές σας ανάγκες και την εσωτερική ασφάλεια. Όσο πιο πολύ απελευθέρωση, τόσο πιο πολύ μπορείς να φύγεις. Μπορεί να βρεθούμε να αισθανόμαστε έντονα συναισθήματα που ούτε καν καταλαβαίνουμε, χαρούμενα και γελώντας ένα λεπτό, δακρυσμένα και λυπημένα την επόμενη, μπορεί να βιώσουμε παράξενα και ζωντανά όνειρα. Μην ανησυχείτε, αυτό θα περάσει, αυτή είναι η επίδραση του Μπλε Φεγγαριού.

Ό, τι έχουμε περάσει από την αρχή του χρόνου, οδηγεί σε αυτό το Φεγγάρι. Είναι η εποχή των άπειρη δυνατοτήτων, των επιθυμιών και εκδηλώνονται στη ζωή μας με τρόπους που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι είναι δυνατόν. Ό, τι κι αν έχει έρθει ή βγει από τη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, μια στο τόσο μας δίνεται η ευκαιρία να έχουμε όλα όσα θέλαμε πάντα, απλά πρέπει να κάνουμε την επιλογή τώρα να μην το αφήσουμε να φύγει.

Γιατί κάποιες ευκαιρίες έρχονται μόνο μια φορά σε ένα Μπλε Φεγγάρι.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]


Πηγή:

Wicca [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Mετάφραση και απόδοση:
Οphelia.


_________________
* ●*. • ¸. ★ °:. *. • ○ ° ★☾  «Μηδενί συμφοράν ονειδίσης.
Κοινή γαρ η Τύχη και το μέλλον αόρατον».
~ Ισοκράτης.    .* ●*. • ¸. ★ °:. *. • ○ ° ★☾

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Δεκ 18, 2018 1:06 pm