Αριθμολογία σχέσης και ταρώ

Μοιραστείτε
avatar
Silvi
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Θηλυκό Καρκίνος Βουβάλι
Φήμη : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2017

Αριθμολογία σχέσης και ταρώ

Δημοσίευση  Silvi Την / Το Τετ Μάης 09, 2018 6:49 am

Οι κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα του Ταρώ με τους διαχρονικούς συμβολισμούς τους μπορούν να σας αποκαλύψουν την εξέλιξη της σχέσης σας.
Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια κάντε τον αριθμό που βρήκατε (27) σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).
Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας.

Συνεχίζετε με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.
Έστω ότι γεννήθηκε στις 15/3/1979. Προσθέτοντας τα στοιχεία της ημερομηνίας γέννησης έχουμε (1+5+3+1+9+7+9=35). (3+5= 8 ) προκύπτει ότι ο αριθμός γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει είναι το 8.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+8=17). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 17 αντιστοιχεί στην κάρτα του Αστεριού και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Οι ερμηνείες :

1. Μάγος :
Η αισιοδοξία και το πάθος για ζωή θα σας βοηθήσουν να κτίσετε μια συναρπαστική σχέση. Είστε ένα απρόβλεπτο ζευγάρι, απολαμβάνετε την κάθε στιγμή που περνάτε μαζί, και δεν ξέρετε τι θα πει ρουτίνα. Γνωρίζετε την αξία σας σαν προσωπικότητες, αλλά και τις απαιτήσεις που μπορείτε να έχετε ο ένας από τον άλλο. Η σχέση σας για να έχει διάρκεια πρέπει να βασίζετε στην ειλικρίνεια, την αποδοχή της διαφορετικότητας του καθενός, και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Προσοχή στον έλεγχο και την εκμετάλλευση. Η τάση σας να εξουσιάζεται μπορεί να σας τυφλώσει και να μην μπορείτε να διακρίνεται το σωστό.

2. Αρχιέρεια :
Μια σχέση με βάθος που κοιτά πέρα από το προφανές και το επιφανειακό. Υπάρχει κατανόηση, τρυφερότητα και φροντίδα και μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Επικοινωνείτε με τα μάτια και νοιώθετε ότι σας ενώνει ένας αόρατος δεσμός. Μη βιάζεστε και μην πιέζετε καταστάσεις. Αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν την πορεία τους και ακούστε τη φωνή της καρδιά σας. Η υποχώρηση είναι το σημείο κλειδί σε περιόδους κρίσεις. Με υπομονή και επιμονή η σχέση σας θα ανθίσει.

3. Αυτοκράτειρα :
Μια σχέση που συνδυάζει το πάθος και την ανανέωση με την τρυφερότητα και την κατανόηση. Αποφεύγεται να πικραίνεται ο ένας τον άλλο, κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Οι ξεκάθαρες απόψεις σας και η αρμονική επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ σας δημιουργούν μια όμορφη και μακροχρόνια σχέση που μπορεί να καταλήξει σε ένα ευτυχισμένο γάμο. Το έδαφος είναι εύφορο για μια δημιουργική σχέση.

4. Αυτοκράτωρ :
Σε αυτή τη σχέση κυριαρχεί ο ανταγωνισμός και η υπερηφάνεια. Με τιμονιέρη τον εγωισμό, ο καθένας προσπαθεί να επιβάλλει τα δικά του θέλω, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του συντρόφου του. Απαιτείται υπομονή και πολλές υποχωρήσεις και από τα δύο μέλη για να μπορέσετε να συνεχίσετε μαζί. Η συμβουλή για να αποφύγετε τις εσωτερικές προστριβές και να σταματήσετε να βλέπετε ο ένας τον άλλο σαν απειλή, είναι να στρέψτε τα βέλη σας σε έναν κοινό σκοπό και να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Να είστε σίγουροι ότι θα το απολαύσετε.

5. Ιεροφάντης :
Σε αυτή τη σχέση μπορεί να λείπει το πάθος αλλά επικρατεί ο σεβασμός και η κατανόηση. Μελετάτε προσεκτικά κάθε θέμα που προκύπτει και αποφασίζετε από κοινού. Όσο πιο ανιδιοτελείς και ειλικρινείς είσαστε, τόσο τα συναισθήματά σας θα βαθαίνουν. Τα κοινά ενδιαφέροντα, η πνευματική καλλιέργεια και η αγάπη σας για τα παιδιά σάς φέρνουν πιο κοντά με το πέρασμα του χρόνου. Έχετε όλες τις προϋποθέσεις να χαρείτε μια κοινή ζωή με αγάπη, ζεστασιά και ασφάλεια.

6. Εραστές :
Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί για την πορεία αυτής της σχέσης. Το μενού έχει από όλα, κεραυνοβόλους έρωτες, αμφιβολίες, παρεξηγήσεις, ζήλιες, τσακωμούς, ψυχρότητα. Κάθε καλή προσπάθεια δυναμιτίζετε από εγωισμούς και τα περιθώρια για επικοινωνία συνεχώς στενεύουν. Η σχέση μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή αλλά αν ενδιαφέρεστε να τη σώσετε να ξέρετε ότι ο δρόμος σας είναι μακρύς και είναι στρωμένος με αγκάθια και ρόδα μαζί.

7. Άρμα :
Προχωρήστε άφοβα στο δρόμο σας και χαρείτε το καινούργιο και το άγνωστο που σας περιμένει. Αν είστε στο ξεκίνημα της σχέσης μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις και μη βιάζετε τα πράγματα. Δείξτε κατανόηση για τις ανάγκες του συντρόφου σας και σταθείτε δίπλα του τις στιγμές που σας χρειάζεται. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι απαραίτητες για να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις. Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και μην αφήσετε την υπεροψία και τον εγωισμό να σας καταστρέψει μια όμορφη και συναρπαστική ζωή.

8. Δικαιοσύνη :
Αυτή είναι μια σχέση προσωπικής ευθύνης. Τίποτα δεν σας χαρίζεται και τίποτα δεν σας στερείται. Εσείς και μόνο έχετε την ευθύνη για όσα δέχεστε και αισθάνεστε. Έχετε όλα τα εχέγγυα να δημιουργήσετε ένα σταθερό δεσμό που θα μοιράζεστε τις χαρές και τις λύπες, αν εδραιώσετε ένα καθεστώς ισότητας και ισορροπίας. Τότε δεν θα υπάρχουν δυσκολίες που να σας αποθαρρύνουν να ζήσετε τα όνειρα σας και να σας εμποδίσουν να φτάσετε στο στόχο σας.

9. Ερημίτης :
Μια σχέση που χρόνο με το χρόνο ωριμάζει και γίνεται σαν το παλιό καλό κρασί. Το ενδιαφέρον σας για τις ανάγκες του συντρόφου σας είναι εμφανές και η στήριξη σας στις αποφάσεις του δεδομένη. Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Ό, τι προβλήματα κι αν εμφανιστούν στο δρόμο σας τα αντιμετωπίζετε μαζί. Μπορεί από τη σχέση σας να λείπει η φλόγα του πάθους, αλλά υπάρχει κατανόηση και σεβασμός. Αν αναζητάτε πίστη και καλή επικοινωνία, τολμήστε το.

10. Τροχός της Τύχης :
Η πορεία της σχέσης σας μοιάζει σαν να ταξιδεύετε μέσα σε ένα κυκλώνα χωρίς να γνωρίζετε τον τελικό προορισμό του ταξιδιού. Απρόβλεπτα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και δίνουν διαρκώς καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Από τον τρόπο που θα τα προσεγγίσετε αλλά και από την κατανόηση που θα δείξετε εξαρτάτε και η έκβαση της σχέσης σας. Αν είστε λοιπόν έτοιμοι να γευτείτε ότι σας προσφέρει η ζωή, θα ζήσετε μια μεγάλη περιπέτεια, αν πάλι δεν το αντέχετε μην το τολμήσετε, όσο κι αν σας γοητεύει, γιατί θα ταλαιπωρηθείτε άδικα.

11. Δύναμη :
Αφήστε τη φλόγα του πάθους σας να φουντώσει σε μια μεγάλη φωτιά και απολαύστε αυτή την ικανοποίηση. Να θυμάστε όμως ότι αυτή η φλόγα που σήμερα ζεσταίνει την καρδιά και το κορμί σας, αν την αφήσετε ανεξέλεγκτη, αύριο θα σας καταστρέψει. Αχαλίνωτοι πόθοι, καυγάδες και δράματα καιροφυλαχτούν σε κάθε βήμα σας και η αγάπη σας θα δοκιμάζεται συνεχώς. Αν νομίζετε ότι η σχέση αυτή αξίζει τον κόπο, αφήστε τα πείσματα και τους εγωισμούς και εστιάστε σε αυτά που σας ενώνουν και τις κοινές σας εμπειρίες και δεν θα το μετανιώσετε.

12. Κρεμασμένος :
Οι βιαστικές επιλογές σας οδήγησαν σε αδιέξοδο. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι πάει στραβά ή τι πρέπει να εγκαταλείψετε. Αισθάνεστε παγιδευμένοι, ανυπεράσπιστοι και μπλοκαρισμένοι και θα απελευθερωθείτε μόνο αν αποδεχτείτε τι είναι αυτό που σας καταπιέζει. Η απαθής συμπεριφορά σας από την άλλη πλευρά και οι παγιωμένες ιδέες σας δημιουργούν πισωγυρίσματα που δεν οδηγούν πουθενά. Κάντε ένα διάλειμμα για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη και αποφασίστε τι θέλετε πραγματικά. Αν αξίζει τον κόπο δώσετε μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση σας, αν πάλι θεωρείτε ότι ματαιοπονείτε εγκαταλείψτε τα σχέδια σας.

13. Θάνατος :
Αυτή είναι μια σχέση για δυνατούς παίχτες. Δεν υπάρχει μέση οδός, είναι καυτή ή παγωμένη. Η ατμόσφαιρα είναι υπνωτιστική και εγγυάται αισθησιακές στιγμές και κραιπάλες. Το καθημερινό μενού περιλαμβάνει παιχνίδια εξουσίας, προφορικό μαστίγωμα και συναισθηματική χειραγώγηση σε κάθε πιθανή εκδοχή. Αν αντέχεις αυτές τις καταστάσεις θα ζήσεις εκείνο το πάθος που διαβάζεις στα μυθιστορήματα – αυτό που δεν σβήνει με το χρόνο. Αν πάλι θέλεις να απαλλαγείς, κόψε κάθε επαφή και όσο κι αν προσπαθεί αγνόησε τον.

14. Εγκράτεια :
Σε αυτή τη σχέση μπορεί να λείπει το πάθος αλλά κυριαρχεί η αγάπη και η κατανόηση. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες και κρυμμένα μυστικά. Η συμπεριφορά σας είναι συγκαταβατική και η προσοχή σας είναι επικεντρωμένη στη δημιουργία ενός κλίματος χαράς και εποικοδομητικής επικοινωνίας. Φροντίζετε και στηρίζετε ο ένας τον άλλο και βρίσκεστε σε αρμονία με το περιβάλλον σας. Εστιάζεστε σε αυτά που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν. Αν δεν σας αρέσουν οι περιπέτειες και οι ακρότητες ο δρόμος για την ευτυχία είναι ανοιχτός.

15. Διάβολος :
Αυτή είναι μια σχέση που στηρίζεται στο σεξουαλικό πάθος και φέρνει στην επιφάνεια τη σκοτεινή πλευρά σας. Ζήλια, κτητικότητα και ψεματάκια είναι το βασικό μενού της καθημερινότητάς σας. Δεν υπάρχει καμιά εγγύηση για σταθερότητα, αντιθέτως βασιλεύει η αβεβαιότητα και το απρόοπτο. Όσο διάστημα διαρκέσει το παιχνίδι με τη φωτιά θα απολαύσετε τον έρωτα σε όλες του τις αποχρώσεις και δεν θα πλήξετε ούτε στιγμή. Αν σας αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις μη διστάσετε, θα ζήσετε καταστάσεις που οι περισσότεροι μόνο τις ονειρεύονται.

16. Πύργος :
Λεκτικό μαστίγωμα και εκπληκτικό σεξ. Μια σχέση βασισμένη στη συναισθηματική χειραγώγηση και τις υπερβολές. Η ακαμψία και ξεροκεφαλιά δημιουργούν ένταση, χάος και ασυνεννοησία. Μυστικά και απαγορευμένες περιοχές, σας κρατούν φυλακισμένους στον «Πύργο του ψεύδους». Αν επιθυμείτε να ελευθερωθείτε, η λύση σας είναι να ενεργήσετε δυναμικά αντί να κρύβεστε αποκομμένοι πίσω από τα ψηλά τείχη. Σταματήστε λοιπόν να θρηνείτε το παρελθόν, και να μένετε σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε να ριψοκινδυνεύσετε κάτι καινούργιο.

17. Αστέρι :
Μια σταθερή αξία. Αυτή η σχέση είναι θείο δώρο, αν έχετε την ωριμότητα να εκτιμήσετε όλα τα θετικά που σας προσφέρει. Αυτό το σπάνιο μίγμα ρομαντισμού και αισθησιασμού θα σας ταξιδέψει σε κόσμους που ούτε στα πιο τρελά όνειρα σας δεν είχατε φανταστεί. Τρυφερά χάδια και αληθινό μοίρασμα συναισθημάτων και σκέψεων δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει την ευτυχία σας. Προστατεύστε αυτή την ευλογημένη σχέση ως κόρη οφθαλμού.

18. Σελήνη :
Ανασφάλειες και αδιόρατες ανησυχίες δεν σας αφήνουν να χαρείτε τον έρωτα σας. Ο φόβος της εγκατάλειψης καραδοκεί σε κάθε βήμα που κάνετε, και η ανεξέλεγκτη ζήλια μετατρέπει το όνειρο σε εφιάλτη. Προτιμάτε να κουκουλώνετε τις αδυναμίες αυτής της σχέσεις σας παρά να τις αντιμετωπίσετε και σιγά- σιγά οδηγήστε στην απομόνωση. Για να βγείτε από αυτή την παραφροσύνη το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποιον να σας κρατά σφικτά από το χέρι και να σας φροντίζει. Μόνο έτσι θα επουλωθούν τα τραύματα σας και θα ανθίσει η αγάπη στην καρδιά σας.

19. Ήλιος :
Η χαρά της ζωής και η απόλαυση του παιχνιδιού. Με το χαρούμενο χαρακτήρα σας αντιμετωπίζεται όλες τις καταστάσεις με χιούμορ και αισιοδοξία. Η αγάπη σας μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και γίνεται όλο και πιο δυνατή. Είστε τόσο ταιριαστοί που δικαιολογημένα σας ζηλεύουν Προκαλείτε όμως, χωρίς να το καταλαβαίνετε και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Αν θέλετε ο έρωτας σας να κρατήσει μην είστε υπερβολικά διαχυτικοί όταν βρίσκεστε με τρίτους. Ζήστε αυτή την ευλογημένη σχέση και απογειωθείτε στα ουράνια.

20. Κρίση :
Μια σχέση αλλιώτικη που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Η κάθε μέρα σας θα είναι διαφορετική και τίποτα δεν θα θυμίζει την προηγούμενη. Θα έχετε πάθος, ελευθερία κινήσεων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα νοιώθετε ασφάλεια. Αυτή είναι μια κατάσταση για δυνατούς παίχτες, κι αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία μην το ρισκάρετε. Αν όμως η καρδιά σας πεταρίζει στην ιδέα της περιπέτειας αδράξτε την ευκαιρία και αφεθείτε σε μια ζωή χωρίς αύριο, σκοτούρες και προκαταλήψεις.

21. Κόσμος :
Το σύμπαν συνωμοτεί για να είσαστε μαζί. Σε αυτή τη σχέση επικρατεί η σταθερότητα και η ασφάλεια. Όλα είναι ξεκάθαρα και τίποτα δεν ταράζει την ψυχική σας γαλήνη. Όνειρο σας είναι να κάνετε ένα ευτυχισμένο σπιτικό που θα ακούγονται παιδικές φωνούλες και θα μυρίζουν σπιτικές λιχουδιές. Έχετε όλα τα εχέγγυα να ευτυχίσετε και να κάνετε και αυτούς που ζουν δίπλα σας ευτυχισμένους. Το μόνο που μπορεί να σκοτώσει αυτή τη σχέση είναι η ρουτίνα και η μονοτονία, γι αυτό φροντίστε να ανανεώνεστε ώστε να αναζωπυρώνεται η αγάπη σας. Αν αναζητάτε μια σχέση χωρίς πάθη και εξάρσεις προχωρήστε άφοβα.

Πηγή : www.astrology.gr

avatar
Ophelia.
Συντονιστής
Συντονιστής

Θηλυκό Φήμη : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2011

Απ: Αριθμολογία σχέσης και ταρώ

Δημοσίευση  Ophelia. Την / Το Πεμ Μάης 10, 2018 4:53 am

           Πάρα πολύ ενδιαφέρον θέμα Silvi!

Μόλις βρώ χρόνο θα το μελετήσω ενδελεχώς!


_________________
* ●*. • ¸. ★ °:. *. • ○ ° ★☾  «Μηδενί συμφοράν ονειδίσης.
Κοινή γαρ η Τύχη και το μέλλον αόρατον».
~ Ισοκράτης.    .* ●*. • ¸. ★ °:. *. • ○ ° ★☾

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 16, 2018 4:42 pm