Προσωπική χρονιά

Μοιραστείτε
avatar
Silvi
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Θηλυκό Καρκίνος Βουβάλι
Φήμη : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2017

Προσωπική χρονιά

Δημοσίευση  Silvi Την / Το Πεμ Μάης 10, 2018 4:07 am

Στην αριθμολογία η προσωπική μας χρονιά είναι ένας χρήσιμος οδηγός που μας βοηθάει να κατευθύνουμε τις κινήσεις μας και τις επιλογές μας, σύμφωνα με τον αριθμό που αντιπροσωπεύει. Για να βρούμε την προσωπική μας χρονιά θα πρέπει να προσθέσουμε την ημέρα και τον μήνα που έχουμε γεννηθεί με την χρονιά που βρισκόμαστε. Αν για παράδειγμα, έχουμε γεννηθεί στις 12 Μαΐου, η προσωπική μας χρονιά για το 2017 θα είναι 12 + 5 + 2017 = 18, 1 + 8 = 9. Ας δούμε τώρα τον κάθε αριθμό ξεχωριστά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 1 :
Η χρονιά 1 σηματοδοτεί έναν καινούργιο κύκλο πραγμάτων που ξεκινάει στη ζωή μας. Οι κινήσεις που θα κάνουμε και οι αποφάσεις που θα πάρουμε τώρα θα προκαθορίσουν τα επόμενα εννιά χρόνια. Εσείς που βρίσκεται σε μία τέτοια χρονιά, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν φθαρεί και να προχωρήσετε δυναμικά μπροστά. Η χρονιά 1 είναι ιδανική για να κάνετε ανοίγματα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν, για να αναλάβετε πρωτοβουλίες, για να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδια και τις ιδέες σας και για να προβάλετε το έργο σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2 :
Η χρονιά 2 είναι μία πολύ αρμονική, κοινωνική και παραγωγική χρονιά. Ότι σπείρατε πέρσι θα βγάλει καρπούς φέτος. Αντίθετα με τη χρονιά 1, που ευνοεί την ατομική δράση, θα μπορέσετε τώρα να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας και τα σχέδιά σας αν συνεργαστείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους, παρά αν κινηθείτε μόνοι σας. Ίσως σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, για να ανανεώσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και για να κάνετε κάποιες χρήσιμες επαφές και συμμαχίες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 3 :
Η χρονιά 3 είναι μία πολύ ευχάριστη, δημιουργική και τυχερή χρονιά. Θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό και θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς, δραστήριους και αισιόδοξους. Ίσως σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες τώρα για να υλοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας και τις ιδέες σας, για να ταξιδέψετε, να προβληθείτε και για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Επίσης η χρονιά αυτή είναι ιδανική για να καλλιεργήσετε τις κλίσεις σας και τα ταλέντα σας και για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 4 :
Η χρονιά 4 είναι μία χρονιά περισυλλογής, ηρεμίας και οργάνωσης. Θα πρέπει να γίνετε τώρα περισσότερο συντηρητικοί, ρεαλιστές και συγκροτημένοι, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Είναι σημαντικό να κατοχυρώσετε τα πράγματα που μέχρι τώρα έχετε κατακτήσει, παρά να ξεκινήσετε άλλα καινούργια. Γενικά αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα ανοίγματα, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Η χρονιά 4 είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ή με τον σύντροφό σας και για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 5 :
Η χρονιά 5 είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, γεμάτη απρόοπτα, αλλαγές και απροσδόκητες εμπειρίες. Ίσως σας δοθούν πολλές ευκαιρίες τώρα για να βρεθείτε με κόσμο, για να ταξιδέψετε, για να ανανεώσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και για να κάνετε κάποιες επαφές και συμμαχίες που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες αργότερα. Η χρονιά 5 είναι ιδανική για να διαφημίσετε και για να γνωστοποιήσετε το έργο σας, ειδικά αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ερευνητές ή συγγραφείς, για να ανακαινίσετε τον χώρο σας ή για να μετακομίσετε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 6 :
Η χρονιά 6 είναι μία πολύ γόνιμη, αρμονική και κοινωνική χρονιά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σας, να καλλιεργήσετε τις κλίσεις σας και τα ταλέντα σας και να ξεχωρίσετε στον κύκλο σας. Η χρονιά 6 είναι ιδανική για να ασχοληθείτε πιο αποτελεσματικά με ζητήματα του σπιτιού σας, για να έρθετε πιο κοντά με τους γονείς σας, τα παιδιά σας ή με τον σύντροφό σας και για να επισημοποιήσετε μία αισθηματική σας σχέση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 7 :
Η χρονιά 7 είναι μία χρονιά αυτογνωσίας και γενικών ξεκαθαρισμάτων. Ίσως συμβούν τώρα κάποιες σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις στη ζωή σας ή συναντήσετε αναβολές και καθυστερήσεις στις διάφορες υποθέσεις σας. Η χρονιά 7 δεν ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα και τις ατομικές πρωτοβουλίες. Αντίθετα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και για να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποια πνευματικά, θρησκευτικά ή μεταφυσικά ζητήματα. Γενικά αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα και τα τυχερά παιχνίδια.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 8 :
Η χρονιά 8 είναι μία χρονιά που ευνοεί ιδιαίτερα τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Προβλέπεται ότι θα γίνετε τώρα πιο φιλόδοξοι, εργατικοί, δραστήριοι και αποτελεσματικοί. Ίσως σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε κάποιες γόνιμες επαφές και συμφωνίες, για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας ή για λάβετε μία αναγνώριση, μία προαγωγή ή μία αύξηση στη δουλειά σας. Αν κινηθείτε συνετά και προγραμματισμένα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας και τα σχέδιά σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 9 :
Η χρονιά 9 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά. Κλείνει ο κύκλος τον οποίο ξεκινήσατε πριν εννέα χρόνια και φθάνετε στο τέλος μία περιόδου μάθησης, εμπειριών και εξέλιξης. Θα πρέπει να κάνετε τώρα έναν γενικό απολογισμό, να διώξετε από τι ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν πια και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τον επόμενο εννεαετή κύκλο. Ίσως συμβούν κάποια απρόσμενα γεγονότα ή σας γίνουν ορισμένες αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 16, 2018 4:10 pm