Πρόσφατα Θέματα

» SRT (Spiritual Response Therapy)
Τρι Μαϊος 15, 2018 10:32 am από Silvi

» You're a WHITE WITCH
Πεμ Μαϊος 10, 2018 2:38 pm από alexandra519

» Καλώς σας βρήκα!
Πεμ Μαϊος 10, 2018 4:58 am από Ophelia.

» Αριθμολογία σχέσης και ταρώ
Πεμ Μαϊος 10, 2018 4:53 am από Ophelia.

» Προσωπική χρονιά
Πεμ Μαϊος 10, 2018 4:07 am από Silvi

» Τι τύπος Μάγου/ Μάγισσας είσαι;;;
Τετ Μαϊος 09, 2018 3:15 pm από Λίλιθ

» Δρακόντιο ρίξιμο Χαρτιών
Τρι Μαϊος 08, 2018 3:23 pm από Ophelia.

» Καλοως όρισα...
Κυρ Μαϊος 06, 2018 4:21 am από Ophelia.

» Άνθρωπος Σκιά.
Πεμ Μαϊος 03, 2018 2:25 pm από Ophelia.


Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Μοιραστείτε
avatar
Witcher
Admin
Admin

Άντρας Τοξότης Τίγρης
Φήμη : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2010

Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  Witcher Την / Το Δευ Ιουν 28, 2010 3:44 pm

Ο ΚαθρέφτηςΌσοι έχουν ήδη ασχοληθεί με την Μαγεία, θα έχουν σίγουρα παρατηρήσει ότι συχνά αναφέρονται πολλά για τους καθρέφτες. Αλλά και όσοι έρχονται για πρώτη φορά τώρα σε επαφή με την Μαγεία, σίγουρα θα έχει πάρει και αυτών το αυτί τους μύθους και θρύλους για το θέμα. Ο καθρέφτης αναφέρεται πάντα σαν κάτι το μαγικό, το μυστήριο και συχνά το επικίνδυνο. «Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» λέει η παροιμία, αλλά καμιά φορά ο καπνός είναι πυκνότερος της φωτιάς…

Ο καθρέφτης είναι σίγουρα ένα εργαλείο πολύ ισχυρό, αλλά δεν παύει να είναι απλά ένα εργαλείο. Δεν κατέχει δυνάμεις από μόνο του, αλλά μπορεί να γίνει πανίσχυρος στα χέρια έμπειρου χρήστη.
Προτού μπω στο θέμα μας που είναι η Μαντεία με καθρέφτη, θα ήθελα να αναφέρω επιγραμματικά αυτά που ακούμε και διαβάζουμε κατά καιρούς για τους καθρέφτες:
Για όλους μας, ίσως η πρώτη επαφή με το μυστήριο του καθρέφτη έγινε μέσα από το γνωστό παραμύθι της Χιονάτης και της κακιάς της μητριάς που κατείχε έναν καθρέφτη μαγικό το οποίο και συμβουλευόταν. «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου…» έλεγε το παραμύθι και έτσι μυηθήκαμε για πρώτη φορά στην μαντεία του καθρέφτη. Στο μεταξύ, ίσως να είχαμε ακούσει τις συμβουλές της γιαγιάς μας που έλεγαν να μην κοιτάμε τον καθρέφτη μετά τα μεσάνυχτα, ενθαρρύνοντας έτσι το μυστήριο γύρω από αυτόν. Στο σχολείο μας μάθανε τον μύθο του Θησέα για το πώς σκότωσε την Μέδουσα με στην βοήθεια ενός καθρέφτη. Όσοι από εμάς ασχολήθηκαν και με το θέμα των Βρυκολάκων, μάθαμε ότι φοβούνται να κοιταχτούν σε καθρέφτη... Άραγε, υπάρχουν ψήγματα αλήθειας σε όλους αυτούς τους μύθους;
Η αλήθεια είναι ότι ο καθρέφτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο ενάντια σε κατευθυνόμενη ενέργεια. Σκεφτείτε το φως: ο καθρέφτης αντανακλά το φως. Το φως είναι ενέργεια, επομένως αντανακλά και την ενέργεια. Το χρήσιμο σε αυτό είναι ότι την αντανακλά συγκεντρωμένη, χωρίς να την διαθλά ή να την διαχέει. Μπορεί λοιπόν να την στείλει πίσω στον «πομπό» με την ίδια δύναμη. Έτσι νίκησε ο Θησέας την Μέδουσα στον μύθο χωρίς ο ίδιος να κάνει την παραμικρή προσπάθεια.
Για τον λόγο της αντανάκλασης, πολλοί μύστες «χτίζουν» την ενεργειακή τους ασπίδα οραματίζοντάς την σαν καθρέφτη, κάνοντάς την έτσι ικανή όχι μόνο να προστατέψει αλλά και να «τιμωρήσει» αυτόν που τόλμησε να επιτεθεί, αντανακλώντας του την ίδια του την επίθεση.

Ποιο είναι όμως ο πρόβλημα των Βρυκολάκων με τους καθρέφτες;
Εάν διαβάσατε το κείμενο περί Βρυκολάκων, θα γνωρίζετε ήδη ότι είναι ικανοί να δουν μέσα στην ψυχή όλων των έμψυχων πλασμάτων. Κοιτάζοντας σε καθρέφτη μπορούν να δουν και την δική τους. Το να βρίσκεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τον ίδιο σου τον εαυτό, συνήθως δεν είναι και τόσο ευχάριστο… και εδώ ερχόμαστε στο θέμα μας:

Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον καθρέφτη;
Προτού απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, θέλω να προειδοποιήσω τον αναγνώστη ότι η χρήση του καθρέφτη για Μαντεία ή Μαγεία είναι μια επικίνδυνη υπόθεση. Ένα εργαλείο με τις δυνατότητές του εύκολα μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο του χρήστη.
Αν και θα παραθέσω μεθόδους προστασίας, υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ότι δεν φέρω καμία ευθύνη για το οτιδήποτε συμβεί και προτείνω στους αρχάριους να μην το δοκιμάσουν, παρά μονάχα να διαβάσουν για ενημέρωση. Ας έχουν επίσης υπ’ όψη τους, ότι κυκλοφορούν ποικιλία πρακτικών για χρήση του καθρέφτη, ελάχιστες εκ των οποίων είναι σωστές και ολοκληρωμένες.

Στο θέμα μας τώρα:
Όπως έχω αναφέρει και σε άλλες ενότητες, είναι η ίδια μας η διαίσθηση που θα μας δώσει απαντήσεις για το μέλλον. Η λογική φωλιάζει στο συνειδητό ενώ η διαίσθηση στο υποσυνείδητο δηλαδή στον εσώτερο εαυτό μας. Τι λοιπόν καλλίτερο από το να επικοινωνήσουμε με τον εσώτερο εαυτός μας; Εδώ καλείται ο καθρέφτης στον ρόλο του «μεσάζοντα» μεταξύ συνειδητού και υποσυνείδητου.
Υπάρχει όμως μια παγίδα: ο εσώτερος εαυτός μας δεν είναι πάντα και τόσο ευχάριστος. Επίσης, χρησιμοποιώντας τον καθρέφτη, ανοίγουμε μια γραμμή επικοινωνίας με το οποιοδήποτε πνεύμα ή οντότητα που έτυχε να βρίσκεται στο χώρο. Η οντότητα αυτή τις περισσότερες φορές θα προσπαθήσει να μας ξεγελάσει, δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να υλοποιηθεί στην δική μας διάσταση όπως και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο του να δοκιμάσει να μας καταλάβει. Ένας τρόπος για να καταλάβουμε εάν το είδωλο του καθρέφτη όντως πρόκειται για τον εσώτερο εαυτό μας ή για κάποια άλλη οντότητα, είναι να προσπαθήσουμε να το μπερδέψουμε. Να θέσουμε δηλαδή προσωπικές ερωτήσεις στις οποίες μονάχα εμείς γνωρίζουμε την απάντηση, να αλλάζουμε απότομα θέμα κλπ.

Ας δούμε όμως την πρακτική λίγο πιο αναλυτικά για να βάλουμε και τα πράγματα σε μια σειρά:
Εάν θέλεις να επικοινωνήσεις με τον εσώτερο εαυτό σου μέσο του καθρέφτη, θα πρέπει να κάνεις τα εξής:
Επέλεξε ένα δωμάτιο ήσυχο στο οποίο δεν θα σε ενοχλήσει κανείς. Προτίμησε ώρες πρωινές ή μεσημεριανές διότι οι δυνάμεις των κακόβουλων οντοτήτων αυτές τις ώρες είναι περιορισμένες.
Κλείσε τα πατζούρια των παραθύρων του δωματίου ή τράβα τις κουρτίνες, έτσι ώστε το φως στο δωμάτιο να είναι αμυδρό και να μην κουράζει τα μάτια.
Τοποθέτησε ένα τραπέζι στον ανατολικό τοίχο του δωματίου (ποτέ στον δυτικό!) και βάλε μπροστά του μια άνετη καρέκλα.
Πάνω στο τραπέζι και στηριζόμενο στον τοίχο βάλε έναν καθρέφτη αρκετά μεγάλο ώστε να μπορείς να δεις μέσα σε αυτόν το είδωλό σου άνετα (από το στήθος και πάνω περίπου). Φρόντισε η απόσταση μεταξύ εσένα και καθρέφτη να είναι τουλάχιστον όση το ύψος του καθρέφτη, έτσι ώστε αν πέσει (συνηθίζεται), εσύ να είσαι σε απόσταση ασφαλείας.
Δεξιά και αριστερά του καθρέφτη τοποθέτησε και άναψε 2 λευκά κεριά, με τρόπο ώστε το είδωλο της φλόγας τους μόλις που να φαίνεται στον καθρέφτη, πλαισιώνοντας το δικό σου είδωλο.
Ακριβώς μπροστά από τον καθρέφτη και εσένα (ανάμεσά σας δηλαδή) σχημάτισε μια ανεστραμμένη Πεντάλφα με αλάτι. Την Πεντάλφα αυτή την σχηματίζουμε ανεστραμμένη για να εμφανίζεται στο είδωλο του καθρέφτη όρθια. Αυτό γίνεται για να ασφαλίσουμε την «έξοδο» από τον καθρέφτη προς τον δικό μας κόσμο για την περίπτωση που η οντότητα θελήσει να περάσει και να υλοποιηθεί στην δική μας διάσταση.
Δημιούργησε μαγικό κύκλο γύρω από εσένα και το τραπέζι ή εκτέλεσε την Μικρή Τελετή Εξορκισμού με την Πεντάλφα.
Τώρα κάθισε άνετα στην καρέκλα και κλείσε για λίγο τα μάτια σου. Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές για να χαλαρώσεις και συγκεντρώσου στην ερώτηση που θέλεις να κάνεις. Αν θέλεις, μπορείς να έχεις ανάψει λιβάνι για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αλλά και για να εξαγνίζει τον χώρο. Θα πρέπει να το έχεις τοποθετήσει πάνω στο τραπέζι, σε θέση όμως που να μην εμφανίζεται το είδωλό του στο καθρέφτη.
Τώρα άνοιξε τα μάτια σου και εστίασε το βλέμμα σου στο είδωλό σου. Κοίτα κατευθείαν μέσα στα μάτια του ειδώλου και κράτα το βλέμμα σου μονάχα εκεί. Δεν χρειάζεται να αποφεύγεις να ανοιγοκλείνεις τα βλέφαρά σου, αλλά μην επιτρέπεις στο βλέμμα σου να «παίζει» αλλού. Κράτα συνέχεια στο μυαλό σου τον σκοπό σου και αν θέλεις μπορείς να επαναλαμβάνεις ένα Μάντρα το οποίο θα έχεις προετοιμάσει ειδικά για αυτόν τον σκοπό.
Ίσως χρειαστεί να μείνεις έτσι για αρκετή ώρα και δεν αποκλείεται να μην συμβεί και τίποτα την πρώτη φορά. Όταν αρχίσεις να αισθάνεσαι εξάντληση, σταμάτα και ξαναδοκίμασε άλλη φορά.
Εάν η συγκέντρωσή σου είναι σωστή, κάποια στιγμή θα προσέξεις ότι τα χαρακτηριστικά σου στο είδωλο αρχίζουν να αλλάζουν ή θα αρχίσει να εμφανίζεται μια θολή φιγούρα δίπλα από το είδωλό σου. Όταν η μορφή σταθεροποιηθεί, καλωσόρισέ την και ευχαρίστησέ την για την παρουσία της. Δεν χρειάζεται να μιλάς κανονικά, η σκέψη σου φτάνει. Συζήτησε για λίγο με την μορφή με τον τρόπο που ανέφερα προηγουμένως (προσπαθώντας να την μπερδέψεις) αλλά μην ξεχνάς να είσαι πάντα ευγενικός. Εάν η μορφή εμφανίζεται υπερβολικά αποκρουστική ή τερατόμορφη σε σημείο που να σε ενοχλεί (ή τρομάζει) ζήτα της ευγενικά αλλά σταθερά να αλλάξει, φρόντισε όμως να μην αποκαλύψεις τον φόβο σου.
Όταν σιγουρευτείς ότι πρόκειται για τον εσώτερο εαυτό σου ή για κάποια καλόβουλη οντότητα (αν είσαι τυχερός, μπορεί να εμφανιστεί και το πνεύμα-Οδηγητής σου) θέσε την ερώτησή σου. Έσο σύντομος και ξεκάθαρος. Όταν λάβεις την απάντηση, ευχαρίστησε την οντότητα για την παρουσία της και αποχαιρέτησέ την. Περίμενε μέχρι να φύγει για να σηκωθείς κι εσύ. Θα καταλάβεις ότι έχει αποχωρήσει διότι ο καθρέφτης θα γίνει σταδιακά σαν ένας μαύρος τοίχος και μετά θα ξαναεμφανιστεί ξεκάθαρα μονάχα το δικό σου είδωλο.

Τι μπορεί να πάει στραβά:
~ Δεν αποκλείεται η μορφή να αρνείται να σταθεροποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι η αυτοσυγκέντρωσή σου δεν είναι αρκετή. Διέκοψε την διαδικασία σκεπτόμενος την καθημερινότητα (επιστρέφοντας δηλαδή ολοκληρωτικά στο συνειδητό) μέχρι που να εξαφανιστεί η θολούρα από τον καθρέφτη και να παραμείνει μονάχα το δικό σου είδωλο ξεκάθαρο. Ξαναδοκίμασε άλλη φορά, αφού πρώτα εξασκηθείς στην αυτοσυγκέντρωση (βλ. Πρακτικό Εσωτερισμό)

~ Αν η μορφή που σχηματίστηκε είναι τρομακτική, αρνείται να αλλάξει και γίνεται ιδιαίτερα εριστική, διέταξέ την με σταθερότητα να φύγει. Εάν δεν πτοηθεί, διέταξέ την να φύγει στο όνομα του/των Θεό/Θεών που πιστεύεις (θα ήταν καλό να έχεις προετοιμάσει από πριν μια προσευχή εξορκισμού για αυτήν την περίπτωση). Εάν εξακολουθεί να μην πτοείται ή αρχίζει να γίνεται επιθετική ή φαίνεται να προσπαθεί να ελευθερωθεί από τον καθρέφτη και να υλοποιηθεί στον δικό μας κόσμο (γι αυτό πρότεινα η απόσταση μεταξύ σας να είναι τουλάχιστον όση το ύψος του καθρέφτη), αμέσως κάλυψε τον καθρέφτη με ένα μαύρο ύφασμα*, άναψε όλα τα φώτα του δωματίου και άνοιξε τα παράθυρα να μπει το φως της ημέρας στο δωμάτιο. Επαναλάμβανε συνέχεια επικλήσεις στον/στους Θεό/Θεούς σου και εξορκισμούς. Μετέφερε τον καθρέφτη -πάντα σκεπασμένο με το ύφασμα!- κάπου έξω όπου να τον χτυπά το φως του ήλιου με άνεση. Σχημάτισε έναν κύκλο άλατος γύρω του και μην τον ξεσκεπάσεις ή μετακινήσεις για όλη την ημέρα. Προληπτικά, καθαγίασε και σφράγισε το δωμάτιο όπου βρισκόταν ο καθρέφτης και επίσης προληπτικά, την επόμενη ημέρα, εξόρκισε και καθαγίασε τον καθρέφτη ή πήγαινέ τον στην θάλασσα και βρέξ’ τον με θαλασσινό νερό.

* Το μαύρο ύφασμα: Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κοντά σου προτού ξεκινήσεις την διαδικασία με τον καθρέφτη. Το ύφασμα αυτό είναι προτιμότερο να είναι λινό ή μετάξι ή βελούδο, αλλά όχι απαραίτητο, αρκεί να είναι καθαρό μαύρο χρώμα και όχι συνθετικό ύφασμα. Πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορεί να καλύψει τον καθρέφτη από όλες τις πλευρές άνετα. Επίσης, θα πρέπει νωρίτερα να το έχεις πλύνει με θαλασσινό νερό ή με καθαγιασμένο αλατόνερο και να το έχεις στεγνώσει καλά στον ήλιο.ΠΗΓΗ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
avatar
selini
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Θηλυκό Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2010

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  selini Την / Το Σαβ Οκτ 23, 2010 10:59 pm

Καλησπερα!!!

Πολυ ωραια τα οσα γραφεις....εχω μια απορια ομως
Χαζη ερωτηση θα κανω το ξερω...αλλα θα την κανω!

Αυτο πρεπει να το κανεις μονος σου η μπορεις να το κανεις μαζι με καποιον αλλον?
Και αν μπορεις υπαρχει κατι που πρεπει να αλλαξεις στην διαδικασια?
avatar
Witcher
Admin
Admin

Άντρας Τοξότης Τίγρης
Φήμη : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2010

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  Witcher Την / Το Κυρ Οκτ 24, 2010 12:05 am

Κοιτα μπορεις να το κανεις και με παρεα. Δεν εχει αλλαγες. Απλα 8α πρεπει να ειναι πιο μεγαλος ο κα8ρεφτης ετσι ωστε να εχετε καλη οπτικη. Αλλα και παλι ο καθρεφτης δεν συνισταται για αρχαριους. Ακομα και οι προχωρημενοι δεν ανακατευονται με τετοιες πρακτικες.


_________________
Dinle kalp sesini
avatar
kafrilina
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Θηλυκό Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2010

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  kafrilina Την / Το Κυρ Οκτ 24, 2010 12:33 am

γιατι θεωρειται μαυρη μαγεια αφου αντικατοπτριζεται ο πραγματικο σ εαυτος?
avatar
selini
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Θηλυκό Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2010

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  selini Την / Το Κυρ Οκτ 24, 2010 8:43 pm

ok!!
Σε ευχαριστω πολυ!
Βασικα δεν εχω σκοπο να το κανω ,τουλαχιστον οχι αμεσα , αλλα ακομα κιαν το κανω καποια στιγμη σιγουρα δεν θα το κανω μονη μου!

Επικυνδυνο μου φαινετε...και μαλιστα αρκετα!
avatar
Witcher
Admin
Admin

Άντρας Τοξότης Τίγρης
Φήμη : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2010

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  Witcher Την / Το Κυρ Οκτ 24, 2010 10:07 pm

kafrilina έγραψε:γιατι θεωρειται μαυρη μαγεια αφου αντικατοπτριζεται ο πραγματικο σ εαυτος?

Witcher Shadow έγραψε:Αν η μορφή που σχηματίστηκε είναι τρομακτική, αρνείται να αλλάξει και γίνεται ιδιαίτερα εριστική, διέταξέ την με σταθερότητα να φύγει. Εάν δεν πτοηθεί, διέταξέ την να φύγει στο όνομα του/των Θεό/Θεών που πιστεύεις (θα ήταν καλό να έχεις προετοιμάσει από πριν μια προσευχή εξορκισμού για αυτήν την περίπτωση). Εάν εξακολουθεί να μην πτοείται ή αρχίζει να γίνεται επιθετική ή φαίνεται να προσπαθεί να ελευθερωθεί από τον καθρέφτη και να υλοποιηθεί στον δικό μας κόσμο (γι αυτό πρότεινα η απόσταση μεταξύ σας να είναι τουλάχιστον όση το ύψος του καθρέφτη), αμέσως κάλυψε τον καθρέφτη με ένα μαύρο ύφασμα*, άναψε όλα τα φώτα του δωματίου και άνοιξε τα παράθυρα να μπει το φως της ημέρας στο δωμάτιο.

Αυτο το αναφερω για να σου πω οτι οι πιο εμπειροι σκοτεινοι Μαγοι το χρησιμοποιουν για να φερουν σκοτεινες οντοτητες στο υλικο πεδιο. Ο καθρεφτης ειναι πυλη για αγνωστους κοσμους και διαστασεις.


_________________
Dinle kalp sesini

leo
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2010

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  leo Την / Το Σαβ Οκτ 30, 2010 12:52 am

Σε περίπτωση που το κάνει κάποιος για δικη τ άμυνα δν θα μπορούσε να χει κάνει τον κύκλο προστασίας κ να ενεργοποιήσει την μαγική ασπίδα τ?? Rolling Eyes
avatar
Witcher
Admin
Admin

Άντρας Τοξότης Τίγρης
Φήμη : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2010

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  Witcher Την / Το Σαβ Οκτ 30, 2010 1:11 am

Και τι σε κανει να πιστευεις οτι "αυτο" που θα περασει ειναι πιο αδυναμο απο σενα για να εισαι ισχυρος απεναντι του με την ασπιδα? Επειδη δεν ξερεις τι θα περασει, καλο ειναι να μην ασχοληθεις με τετοια πρακτικη. Ακομα και οι πιο εμπειροι φοβουνται την χρηση του Καθρεφτη.


_________________
Dinle kalp sesini

spyroslymp
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2011

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  spyroslymp Την / Το Δευ Αυγ 22, 2011 12:56 am

μια χαζή ερώτηση αλλα 8 σε ρωτήσω....εσύ το έχεις κάνει αυτό με το καθρέφτη???


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Witcher Shadow στις Δευ Αυγ 22, 2011 1:39 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Απαγορευονται τα greeklish!)
avatar
Witcher
Admin
Admin

Άντρας Τοξότης Τίγρης
Φήμη : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2010

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  Witcher Την / Το Δευ Αυγ 22, 2011 1:40 am

spyroslymp έγραψε:μια χαζή ερώτηση αλλα 8 σε ρωτήσω....εσύ το έχεις κάνει αυτό με το καθρέφτη???


Επετρεψε μου να μην απαντησω σε αυτην την ερωτηση!


_________________
Dinle kalp sesini

spyroslymp
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2011

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  spyroslymp Την / Το Δευ Αυγ 22, 2011 5:19 pm

καπου στο κειμενο γραφεις τα εξης :Μικρή Τελετή Εξορκισμού με την Πεντάλφα και Μαντρας....μπορεις να τα εξηγησεις??
avatar
DarkPath
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Άντρας Ιχθύς Κόκκορας
Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2011
Χιούμορ : Κάνε αυτό που θέλεις αρκή να μην καταπατά;!

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  DarkPath Την / Το Πεμ Αυγ 25, 2011 12:17 am

Ο περιβόητος δυνατός καθρέφτης ο όποιος έκτοτε σχετίζετε με την μαγεία μπορεί να επιφέρει πολλά πράγματα στην
ζωή αλλά και έτσι εύκολα μπορεί να στα στερίση.... Καλή ώρα το πείραμα στην Ρωσία απο κάποιους ανθρώπους
οι οποίοι νομίζανε πως η δύναμη και η λατρέια τους προς τον Γιαχβέ (η αλλιός Θεό) θα τους βοηθούσε να καλέσουνε τον κερασφόρο θεό και να τον καταπολεμίσουνε αλλά μάταια διότι το κακό που απελευθερόνεις εκείνη την ώρα στην μανία του για επιβίωση θα σφαγιάση οτιδήποτε βρέθει μπροστά του απλά για να τραφή και να μπορέση πλέων να κηνηθή στον κόσμο μας με σάρκα έτσι ώστε να μπορέση να εκπληρώση την επιθειμία του. Τωρα θα μου πήτε γιατι σας το λες, ο καθρέφτης λοιπόν είναι μια πύλη οι οπόια μπορεί να ανοίξη πέρασμα στο αιώνιο σκοτάδι και προς το απέραντο φως χωρίς όμως καμία ασφάλεια το οτι, οτι και εαν κανεις δεν σου εγγυάτε οτι θα μπορέσης να διατάξης αυτο που 8α εξαπελίσης να το στήλης και πίσω......Όσο έμπειρος και να είσαι για να καταφέρεις να ελένξεις τον καθρέυτη χρειάζεσε την παρουσία κάπιου ανωτέρου όντος το οποίο θα καταφέρη να σε καθοδιγίση να πράξης σωστά και να μην τα χάσης την ώρα που θα δεις την ψυχή-δαίμονα/άγγελο να σου φανερώνετε.....
avatar
Epsilon
Συντονιστής
Συντονιστής

Άντρας Ιχθύς Κατσίκα
Φήμη : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 02/10/2011

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  Epsilon Την / Το Τετ Ιουλ 24, 2013 4:50 pm

black magic έγραψε:υπαρχουν αραγε δαιμονες για αν ερθουν στον κοσμο μας?

Καλό είναι να παρατήσετε αυτές τις ψευτοφιλοσοφικές ερωτήσεις. Μόνο Χάος προκαλούν μεσ' το κεφάλι σας. Τα πράγματα είναι όπως ήταν πάντα. Αν αρνούμαστε να διευρύνουμε το προσωπικό μας σύμπαν είναι καθαρά δική μας υπόθεση. Αλλά ας μην βάζουμε σκέψεις Χάους και στους άλλους που κάνουν όντως προσπάθειες να δουν τι γίνεται σ' αυτόν τον κόσμο.

Παρακαλώ να μην επεκταθούμε κι άλλο εκτός θέματος.
avatar
crystalous
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Άντρας Ζυγός Σκύλος
Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2013

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  crystalous Την / Το Πεμ Ιουλ 25, 2013 1:28 pm

υπαρχει αλλος τροπος να συνομιλησουμε με τον ανωτερο εαυτο μας?πιο ασφαλης
avatar
Jimark
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Άντρας Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2014

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  Jimark Την / Το Πεμ Σεπ 18, 2014 5:23 pm

Τη μπορεί να κάνει μια απελευθερωμένει σατανική οντότητα και πώς μπορεί να πάρει σάρκα και οστά ?
avatar
Black Panther
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Θηλυκό Καρκίνος Κατσίκα
Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2014

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  Black Panther Την / Το Πεμ Σεπ 18, 2014 6:43 pm

Μια απελευθερωμενη σατανικη οντοτητα παιρνει σαρκα και οστα στην ψυχη ενος Κακου ανθρωπου.
Ο σκατοψυχος λοιπον , αν κοιταξει τη φατσα του στον καθρεφτη, απλα βλεπει ολη την κακια και δυσλειτουργικοτητα της φυσης, μια ψυχη που πηρε λαθος δρομο.
Ευτυχως βασει της Αριστοτελικης κοσμοθεασης, τετοιες ψυχες μολις πεθανουν, σβηνει η μνημη τους και απορριπτονται οπως τα σκουπιδια για ενεργειακη ανακυκλωση.
avatar
sad fairy
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Θηλυκό Παρθένος Βουβάλι
Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2015

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  sad fairy Την / Το Τρι Σεπ 29, 2015 12:17 pm

Ο καθρεφτης θελει μεγαλη προσοχη ειναι πυλη.......
avatar
sad fairy
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Θηλυκό Παρθένος Βουβάλι
Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2015

Απ: Ο Καθρεφτης για Επικλησεις

Δημοσίευση  sad fairy Την / Το Τρι Σεπ 29, 2015 12:19 pm

Witcher Shadow έγραψε:
kafrilina έγραψε:γιατι θεωρειται μαυρη μαγεια αφου αντικατοπτριζεται ο πραγματικο σ εαυτος?

Witcher Shadow έγραψε:Αν η μορφή που σχηματίστηκε είναι τρομακτική, αρνείται να αλλάξει και γίνεται ιδιαίτερα εριστική, διέταξέ την με σταθερότητα να φύγει. Εάν δεν πτοηθεί, διέταξέ την να φύγει στο όνομα του/των Θεό/Θεών που πιστεύεις (θα ήταν καλό να έχεις προετοιμάσει από πριν μια προσευχή εξορκισμού για αυτήν την περίπτωση). Εάν εξακολουθεί να μην πτοείται ή αρχίζει να γίνεται επιθετική ή φαίνεται να προσπαθεί να ελευθερωθεί από τον καθρέφτη και να υλοποιηθεί στον δικό μας κόσμο (γι αυτό πρότεινα η απόσταση μεταξύ σας να είναι τουλάχιστον όση το ύψος του καθρέφτη), αμέσως κάλυψε τον καθρέφτη με ένα μαύρο ύφασμα*, άναψε όλα τα φώτα του δωματίου και άνοιξε τα παράθυρα να μπει το φως της ημέρας στο δωμάτιο.

Αυτο το αναφερω για να σου πω οτι οι πιο εμπειροι σκοτεινοι Μαγοι το χρησιμοποιουν για να φερουν σκοτεινες οντοτητες στο υλικο πεδιο. Ο καθρεφτης ειναι πυλη για αγνωστους κοσμους και διαστασεις.
ΑΚΡΙΒΩς Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΥΛΗ.


    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ Μαϊος 27, 2018 10:30 am