Πρόσφατα Θέματα

» SRT (Spiritual Response Therapy)
Τρι Μαϊος 15, 2018 10:32 am από Silvi

» You're a WHITE WITCH
Πεμ Μαϊος 10, 2018 2:38 pm από alexandra519

» Καλώς σας βρήκα!
Πεμ Μαϊος 10, 2018 4:58 am από Ophelia.

» Αριθμολογία σχέσης και ταρώ
Πεμ Μαϊος 10, 2018 4:53 am από Ophelia.

» Προσωπική χρονιά
Πεμ Μαϊος 10, 2018 4:07 am από Silvi

» Τι τύπος Μάγου/ Μάγισσας είσαι;;;
Τετ Μαϊος 09, 2018 3:15 pm από Λίλιθ

» Δρακόντιο ρίξιμο Χαρτιών
Τρι Μαϊος 08, 2018 3:23 pm από Ophelia.

» Καλοως όρισα...
Κυρ Μαϊος 06, 2018 4:21 am από Ophelia.

» Άνθρωπος Σκιά.
Πεμ Μαϊος 03, 2018 2:25 pm από Ophelia.


Πώς να ''ρίχνουμε'' τους ρούνους.

Μοιραστείτε
avatar
Lady of The Wind
Wannabe Μάγος
Wannabe Μάγος

Θηλυκό Φήμη : 0
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011

Πώς να ''ρίχνουμε'' τους ρούνους.

Δημοσίευση  Lady of The Wind Την / Το Πεμ Ιουλ 07, 2011 4:33 pm

Κατ’ αρχήν θα ήταν καλό να κατασκευάσετε μόνοι τους ρούνους σας. Είτε από ξύλο είτε από πηλό είτε από βότσαλα. Θα σας πάρει χρόνο και κό πο αλλά τα αποτελέσματα όταν θα τους ρίχνετε θα είναι εντυπωσιακά. Οι ρούνοι σας θα έχουν μόνο τα δικά σας αγγίγματα με αποτέλεσμα να έχουν μόνο τους δικούς σας ψυχικούς κραδασμούς και δεν πρέπει να αφήνετε άλλους να τους αγγίζουν. Όχι πως είναι κακοί οι άλλοι και εσείς οι καλοί αλλά θα μπερδευτούν οι δικοί σας ψυχικοί κραδασμοί με των άλλων. Για τον καθαρμό των ρούνων αφού τους κατασκευάσετε, χρησιμοποιήστε τρόπους που γνωρίζετε. Πριν τους ρίξετε, κάθε φορά, κρατήστε τους για λίγο στην κοιλιά σας για να τους «ζεστάνετε».
Μην ξεχάσετε να προσευχηθείτε ζητώντας την βοήθεια των Θεών πριν από κάθε μαντεία και αφού ολοκληρώσετε να τους ευχαριστήσετε για την βοήθειά τους. Μην περιμένετε θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη φορά. Κάντε υπομονή.

1ος τρόπος: Απλώστε ένα λευκό πανί φυσικής προέλευσης (π.χ. βαμβακερό) και απλώστε τους με τα σύμβολα να μην φαίνονται. Ανακατέψτε τους με την φορά των δεικτών του ρολογιού με το δεξί σας χέρι γυρίζοντάς τους γύρω- γύρω. Μετά διαλέξτε αυτούς που η διαίσθησή σας λέει με το αριστερό σας χέρι. Προσοχή για τους αριστερόχειρες ισχύει το αντίθετο. Τρεις για αρχή. Θα τους αποκαλύψετε όχι όπως κάνουμε με τα χαρτιά από πάνω προς τα κάτω αλλά από δεξιά προς τα αριστερά. Ο πρώτος συμβολίζει το πρόβλημα που απασχολεί τον ενδιαφερόμενο ο δεύτερος τι προκύπτει από τις έως τώρα επιλογές του ενδιαφερομένου και ο τρίτος το αποτέλεσμα. Των επιλογών του. Προσοχή στην απαισιοδοξία διότι όλα τα δυσάρεστα μπορούν να αλλάξουν αν εμείς αποφασίσουμε να αλλάξουμε επιλογές.

2ος τρόπος:Το κεφάλι του ΜΙΜΙΡ. Διαλέγουμε 7 (επτά) ρούνους και τους παρατάσουμε ανά ζευγάρια κρατώντας τον 7ο για την θέση του αποτελέσματος. Οι δύο πρώτοι ρούνοι αντιπροσωπεύουν την φύση του προβλήματος που απασχολεί τον ενδιαφερόμενο. Το δεύτερο ζευγάρι σας δίνει μία ιδέα για το παρελθόν του προβλήματος. Το τρίτο ζευγάρι ερμηνεύεται με τον 7ο ρούνο μαζί ο οποίος είναι σε θέση αποτελέσματος. Καλό είναι να γνωρίζετε το πρόβλημα που απασχολεί τον ενδιαφερόμενο οικονομικό ή συναισθηματικό ή κάτι άλλο (ρωτήστε τον!) για να ερμηνεύσετε τους ρούνους σωστά.

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι πολλοί τρόποι ριξίματος των Ρούνων και μπορείται και εσείς,Μαγισσάκια,να δημιουργήσετε νέους.    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Ιουν 25, 2018 1:22 am